ForsideLandbrugets økonomiLandbrugsstøtteTeam Fundraising strikes again

Team Fundraising strikes again

-

 

JYSKE LANDMÆND GØR NOGET FOR MILJØET

 

Jlbr.dk, tirsdag den 18.september

Team Fundraising v/Jysk Landbrugsrådgivning har igen haft travlt med udarbejdelse af ansøgninger om tilskud til teknologi, der mindsker miljøbelastningen

Interessen for miljøet er stor hos landmændene. Det vidner årets ansøgningsrunde til Miljøteknologipuljen om. Team Fundraising v/Jysk Landbrugsrådgivning har i år lavet ansøgningsmateriale på vegne af ikke færre end 97 miljøbevidste landmænd. Tilsammen er de parat til at foretage millioninvesteringer, hvis de opnår tilskuddet på de i alt 32,7 mio. kr., de søger om.
Reduktion i tab af næringsstoffer er det indsatsområde, der har den største interesse, idet der er udarbejdet 48 ansøgninger på fuldfodervogne og automatiske fuldfodersystemer til kvæg. De spænder fra selvkørende fuldfodervogn med analyseudtagningsudstyr til almindelig fuldfodervogn med elektronisk vægt og managementprogram.
For at komme i betragtning i ansøgningsrunden, skal investeringen i den pågældende teknologi nedbringe miljøbelastningen med minimum 10%. Ansøgninger med størst miljøeffekt i forhold til investering vil først få tilsagn om tilskud, og tilskudssatsen er 40%.
Næste ansøgningsperiode til miljøteknologi bliver ca. 1. juli – 15. september 2013.