ForsideUncategorizedWaterfront A/S hyrer sickpigs.dk

Waterfront A/S hyrer sickpigs.dk

-

Redaktøren på undercover-researchrejse for Waterfront A/S på åbent hav.


Marketingbureauet Waterfront, som har arbejdet for bl.a. DSB, har nu taget kontakt til redaktøren for denne side, Knud Haugmark. Firmaet ønsker, at vi skal påvirke opinionen i retning af flere penge til landbruget, biogassen og BiorefiningAllinace, hvor forkvinden og direktøren, den tidligere SF,er Anne Grete Holmsgaard, i årevis har stået på lønningslisten hos biogasindustrien.

" Vi ser et enormt potentiale i et samarbejde også med de kritiske elementer i mediebilledet," siger Waterfront A/S direktør A. P. Rilsen-Poulsen i en mail til redaktionen og fortsætter, "Vi er parate til at betale, hvad det koster. Vi snakker altså om både fem- og sekscifrede beløb, hvis vi kan levere varen."

Sickpigs.dk får henvendelsen efter at en kendt forfatter, efter hvad vi erfarer, ikke har tid til at arbejde sammen med Waterfront for nuværende, da han er ved at skrive en bog på 2500 sider om tidevandsbevægelserne i Furesøen. Her på redaktionen ser vi positivt på et kommende samarbejde, såfremt vi kan blive enige om den økonomiske side af sagen.