ForsideCasesDrikkevandsmafiaenMiljø- og naturklagenævnet tager Aalborgsagen om afvist aktindsigt op

Miljø- og naturklagenævnet tager Aalborgsagen om afvist aktindsigt op

-

I sagen om aktindsigt i beregningen af  kompensation for "rådighedsindskrænkning" dvs. sprøjtefri drift af 40 ha. jord syd for Aalborg er Miljø- og naturklagenævnet nu gået ind i sagen og har forlangt oplysninger om de dokumenter, som kommunen ikke ville give indsigt i. Kommunen, eller hvem det nu er, ville ikke offentliggøre hvordan man havde beregnet kompensationen til 100.000 kroner pr. hektar.

Så vidt redaktionen er orienteret har landmanden, Kjeld Mortensen, ikke accepteret kompensationens størrelse. Han forlanger skattefrihed for beløbet, før han vil ophøre med at sprøjte den jord, hvor Aalborgs borgeres drikkevand dannes.

Se brevet fra klagenævnet til Aalborg kommune her

 

Kilde/link

De øvrige artikler om sagen her