ForsideUncategorizedEkstra Bladet skriver igen om Bornholmergrise og andet velfærdsfup

Ekstra Bladet skriver igen om Bornholmergrise og andet velfærdsfup

-

Sickpigs afslørede allerede i 2010, at såkaldte "bornholmergrise" var ganske almindelig svin, som ligesom alle andre svin fik halm hver dag. Men det skal alle grise have. Kontrollen blev foretaget af svineavlernes egen organisation og kontrolrtapporterne var og er hemmelige. Påstanden om, at bornholmergrise smager bedre er grebet ud af luften. En blindtest foreligger ikke.

Alt dette skrev sickpigs.dk om i 2010, og det gjorde flere medier også. Ekstra Bladet skrev dette i 2011. I sommervarmen er man igen faldet over denne gamle historie inde på Rådhuspladsen, og den er bestemt ikke blevet dårligere af at blive gemt.

Mere om bornholmergrisen

Kilde/link

Ekstra Bladet