ForsideVenstrebanditter, konservative forbrydere og andre løgnereSagen Jensen. Løkkes forbrydelser under en våd julefrokost i partiet. Af Uffe...

Sagen Jensen. Løkkes forbrydelser under en våd julefrokost i partiet. Af Uffe Thorndal

-

Uddrag af brev fra Uffe Thorndal til Folketingsmedlem Jakob Engel-Schmidt
 
[…] Lars Løkke checker ind på First Hotel I København d. 6.12.2002 under navnet JENSEN.
Indenrigsministeriets sekretær Grete Johannesen påtegner Løkkes regning mandag d. 9.12.2012 med :"Ministerens overnatning ifm aftenmøde." Går man så ind i Lars Løkkes kalender, så kan man se, at der fredag d. 6.12.2002 fra kl. 18.30 – 23.50 afvikles en julefrokost i partiet Venstre. Af regningen fremgår, at ankomsten til hotellet finder sted d. 6.12.2002, og også at afrejsen finder sted samme aften d. 6.12.2002. Så "overnatningen" har fundet sted indenfor et par timer fredag aften d. 6.12. Så har han givetvis tilkaldt ministerbilen, da han senere på natten skulle hjem til Græsted.
Det der er sket, er givetvis, at Lars Løkke under Venstres julefrokost formentlig et par timer ind i festen, har fået virkelig trang til at tage på et hotel et par timer den aften. Jeg går fra, at du heller ikke er i tvivl om, at han ikke møder alene op på First Hotel. Jeg tror som de fleste, at han et par timer inde i Venstres julefest er blevet meget glad for en af de deltagende kvinder.
Jeg har ingen moralske problemer i den forbindelse. For mig er det i orden, at Lars Løkke tager et par hyrdetimer på First Hotel. Det må han afklare med sin egen samvittighed og sine følelser over for sin kone og sine børn. Og hvis han synes, at det bliver mere spændende af, at han checker ind som Jensen, ja så er det da også i orden for mit vedkommende.
Problemet opstår først, når han mandag morgen d. 9.12 dukker op i indenrigsministeriet. Åbenbart med den opfattelse at de to timer på First Hotel alligevel ikke var på et sådant nivea, at han selv af egen lomme ville betale de 895 kr. som oplevelsen kostede.Nej pengene skulle betales af skatteyderne.
Han tvinger så sin sekretær til at påtegne regningen til JENSEN med  " Ministerens overnatning ifm aftenmøde."
Det indeholder flere løgne.
1. Der var ikke tale om nogen overnatning. Han overnattede i hjemmet i Græsted.
2. Der var ikke tale om noget aftenmøde, men en helt privat fest i partiet Venstre. En fest som sluttede før midnat.
I forhold til straffeloven er der så herefter tale om:
Tyveri.
Dokumentfalsk.
Mandatsvig.
Bedrageri.
Ulovligt pres på ansat til at medvirke til bedrageri.
På det grundlag har jeg adskillige gange betegnet din partiformand Lars Løkke Rasmussen som bedrager, mandatsviger, tyv og dokumentfalskner.
Som tidligere VU formand ved du også, at jeg når jeg har gjort det samtiddig. har sendt orientering herom til: Lars Løkke Rasmussen, partiet Venstre, Statsministeriet, og indenrigsministeriet.
Jeg har endnu aldrig modtaget nogen som helst form fra indvending derfra i forbindelse med denne karateristik, som jeg selvfølgelig har overvejet grundigt bla. på grundlag af straffelovens § 267.
Det tager jeg som et klart udtryk for, at min karakteristik på grundlag af ovenstående dokumentation er retvisende.
Men du er da velkommen til at forsøge at overbevise mig om, at mine konklusioner i denne sammenhæng og de øvrige mange hundrede tilsvarende sager ikke er korrekt.
 
Med venlig hilsen
 
Uffe Thorndahl
Klintholm Havnevej 74
4791 Borre
55894332.
 
Jeg har som altid sendt kopi til en række interesserede bl.a.: Lars Løkke , Venstre, Statsministeriet, Indenrigsministeriet, TV2 news, Jersild, Pernille Rosenkrantz-Teil
 
Uffe Thorndahl
Klintholm Havnevej 74
4791 Borre.
55893432
 
 
Jeg har som fil medsendt dels uddrag af Løkkes kalender fra d. 6.12.2002 og dels regningen af 6.12.2002 fra First Hotel København