ForsideBrakstøtteEU vil dræbe kanelsneglen

EU vil dræbe kanelsneglen

-

Redaktøren for sickpigs.dk md den truede dyreart i hånden (tv i billedet) . Redaktøren dræbte sneglen ved at æde den levende. Dette skete i juli 2012, og trods en massiv mængde kanel, er redaktøren stadig levende og i fuld vigør.


i følge DR strider kanelsneglens indhold af kanel med EU regler. Derfor skal der nu mindre kanel i sneglene. sickpigs udtaler i den anledning:

 

Kanelsnegle er traditionelt dansk bagværk, bestemt. Vi spiste dem som børn om søndagen (kun om søndagen) i nattøj ved morgenbordet udefra og ind til glasuren, som var det allerbedste. Kommer jeg hjem fra udlandet, spiser jeg som det første en kanelsnegl eller en Spandauer. Kanelsnegle bruger jeg nu til at besegle vigtige aftaler eller fejre særlige triumfer i min boligbestyrelse. Kanelsneglen med fuld kaneldosis skal fredes. Danmark er dens vigtigste habitat (de findes ikke i udlandet, svenske kanelbullar smager af gammelt viskelæder og er fuldstændigt unedbrydelige i fordøjelseskanalen for andre end svenskere).

Kanelsnegle har i øvrigt forskellige navne i forskellige egne af landet. Nogle steder kaldes de "smørkager" (Vrå) andre steder "Københavner". Dette gør dem i høj grad traditionelle. Jeg vil anstifte borgelige uroligheder, måske endda revolution hvis kanelsneglene tvinges ned i kanelindhold. Hvis man må ryge og drikke så må man osse spise kumarin.

SE den dræbende vejledning, der hviler på antagelser og løse  påstande

Kilde/link

DR