ForsideDebatindlægDebat: Landbrugets tid er omme

Debat: Landbrugets tid er omme

-

Debat: Landbrugets tid er omme

af Knud Haugmark, Lyngby

Forhåbentlig hopper seerne ikke på landbrugets reklamestunt Hele svineriet, som DR2 på skandaløs vis gav gratis sendetid i lørdags.Landbruget har i årtier fremstillet de forkerte varer, nemlig animalske produkter, og nægtet at indse, at disse varer ikke kan sælges med overskud. Landbruget har derfor pebet og plaget penge ud af skatteyderne for at kunne fortsætte det urentable dødsridt.Formanden for Landbrug & Fødevarer, Søren Gade, og hele landbrugstoppen ved godt, at løbet er kørt, men i stedet for at sadle om, er man gået systematisk ind i afpresningsbranchen.Vi skal alle sammen fremover betale milliarder i beskyttelsespenge til bønderne, så de ikke forgifter vores drikkevand.Det kan kun gå for langsomt med at indse fordelene ved at afskaffe et parasitagtigt erhverv, som undergraver vores sundhedssystem med resistente bakterier, erstatter dansk arbejdskraft ved hjælp af underbetalte østeuropæere, fremstiller usunde, inficerede fødevarer, smører Danmark ind i et tykt lag lort hvert forår, stjæler friværdien i naboernes ejendomme og derefter hyler op om sin egen vigtighed, så det ikke er til at holde ud at høre på.Danmark ville være både rigere, renere og lykkeligere uden dette overforgældede uvæsen.