ForsideAktindsigtRygte: Ida Auken trækker sit forslag til stramning af miljøoplysningsloven

Rygte: Ida Auken trækker sit forslag til stramning af miljøoplysningsloven

-

Den nye miljøoplysningslov var et misfoster, for den forsøgte at stramme adgangen til aktindsigt på samme måde som den nye stramme offentlighedslov, men kun der, hvor den ikke kom i konflikt med Aarhuskonventionen. Loven blev imidlertid oprindelig indført som en konsekvens af denne konvention.

sickpigs.dk gjorde FN opmærksom på Idas små numre, men om det har medført en reaktion herfra, vides ikke.

Vi hører på vandrørene, at Ida nu skifter kurs og trækker sit forslag til ny strammere miljøoplysningslov tilbage. Oplysningen har dog ikke kunnet bekræftes fra ministeriets hjemmeside eller lignende officielle kilder.

 

Kilde/link

sickpigs.dk sendte orientering til FN