ForsideLandbrugets økonomiLandbrugets økonomiske kollapsIngeniøren omtaler aktindsigtssejren i MRSA data

Ingeniøren omtaler aktindsigtssejren i MRSA data

-

Ombudsmandens MRSA afgørelse får endelig en smule pressedækning, idet Ingeniøren omtaler, at Kjeld Hansen og Niels Mulvad har fået medhold i, at afslaget på aktindsigt i MRSA data om et antal danske svinebedrifter var lovstridigt. Ingeniøren nævner ikke, at også denne sides redaktørs aktindsigtsbegæring var omfattet af ombudsmandens afgørelse.

I al fald vil det fremover højest sandsynligt være sådan, at naboer og arbejdssøgende kan få oplyst fra myndighederne om en given bedrift har haft udbrud af MRSA. Denne ret har alle i henhold til Aahuskonventionen allerede i dag. Sejren består i, at myndighedernes obstruktion af loven ser ud til at være overvundet.

Se også DRs omtale her

Kilde/link

Ingeniøren