ForsideCasesAxelborggateWhistleblower påstår, at der svindles med tilskud i Landbrug og Fødevarer

Whistleblower påstår, at der svindles med tilskud i Landbrug og Fødevarer

-Myndighederne har modtaget et anonymt brev fra en tidligere ansat i Landbrug og Fødevarer, der oplyser, at der sker fiflerier med tilskud fra offentlige kasser. Hvis dette omfatter EU midler, hvilket er sandsynligt, kan det medføre meget store tilbagebetalingskrav fra EU. Whistlebloweren skriver, at der er sket aflønning af administrative medarbejdere via projektmidler, hvilket på godt dansk betyder, at Landbrug og Fødevarer har tyvstjålet midler, som skal anvendes til fælles bedste til at drive deres private organisation.

Indtil videre vil Dan Jørgensen ikke grave dybere i sagen, som kan udløse tilbagebetalingskrav i milliardklassen. Ministeren er tilfreds med, at Landbrug og Fødevarer har undersøgt sig selv og ikke mener, at der er noget at komme efter.

Sickpigs.dk stiller gerne spalteplads til rådighed for flere informationer fra denne wistleblower, såfremt han eller hun måtte ønske dette. Fuld diskretion garanteres.

Opdatering 3. marts 2014:

Ministeriet stoler ikke på landbrug og fødevarers egen advokatundersøgelse. Deloitte, som er revisionsfirma for ministeriet, anbefaler flere stikprøver…

Læs her

 

Kilde/link

Gylle.dk