ForsideFra vor egen verdenJyllandsposten taler udlandsdanskers bekymring op

Jyllandsposten taler udlandsdanskers bekymring op

-

Udlandsdanskeren Tom Axelborg, der er direktør for nogle svineproduktionsanlæg i Ukraine, etablerede sin virksomhed Axzon der på grund af lave omkostninger til løn, jord m.v. Han udtaler til Børsen den 3 marts 2014:

– Selvfølgelig er vi bekymrede for situationen med Rusland og den meget markante trussel om en splittelse af landet. Den splittelse kan blive ret ubehagelig for den vestlige del, hvor vi er, hvis det er sådan, at mange af de rigeste distrikter østpå forsvinder.

Men JPs overskrift lyder:

Krisen i Ukraine rammer dansk virksomhed

Politisk kaos påvirker landbrugskoncernen Azxon med 700 ansatte i Ukraine. (JPs stavefejl, red.)

 

Men der er i artiklen ingen eksempler på, at Axzon er påvirket ud over direktørens "bekymring". Så det holder næppe, at en dansk virksomhed er blevet "ramt". Et helt uvedkommende foto af nogle soldater og en mand, der står med bar overkrop, bidrager til at hæve det dramatisk niveau. Der er dog ikke belæg for, at Tom Axelborgs, undskyld Axelgaards, bedrifter har haft besøg af stridskræfter fra noget land.

 

 

 

Kilde/link

JP