ForsideMenneskers sundhedVegetarforeningen: Kød giver mere kræft

Vegetarforeningen: Kød giver mere kræft

-

Vegetarforeningens nyhedsbrev skriver i dag den 24. marts bl.a:

SUNDHED: Animalsk protein firedobler risikoen for kræft
Ny forskning viser en klar sammenhæng mellem et højt indtag af protein fra animalske kilder og risikoen for kræft. Studiet fandt frem til, at kræftrisikoefiredobles hos folk under 65 med et højt indtag af animalsk protein. Rapporten sår dermed alvorlig tvivl om de gavnlige effekter af proteinbaserede diæter som f.eks. stenalderkost, Dukan-diæten og Atkins-kuren, der ellers er blevet populære blandt mange danskere i forbindelse med kostomlægninger eller vægttab.  

►Læs mere på theguardian.com eller politiken.dk
►Læs pressemeddelelsen fra University of Southern California
►Læs den videnskabelige artikel i tidsskriftet Cell Metabolism
Tidligere artikel
Næste artikel