ForsideLederLeder: Vi beklager og fortryder.

Leder: Vi beklager og fortryder.

-

Det er desværre lykkedes at fornærme en landbrugskonsulent så groft, at han skriver følgende svada til undertegnede:

Kære Knud Haugmark  Jeg anser din mail for aldeles fornærmende og insinuerende. Jeg ved ikke hvem du tror du er og hvad du får ud af det her. Jeg driver et professionelt og uvildigt firma, baseret på fakta og ordentligt arbejde.  Jeg har undersøgt lidt om dig og din person, samt hvordan du revser og fremstiller dansk landbrug.  Jeg ønsker IKKE at indgå i en dialog med dig, hverken angående kronik eller erhvervet i øvrigt.  Kommunikationen stopper her!  Venlig hilsen   Skovsted agro Aps Kurt Skovsted   Nordkystvejen 1c 8961 Allingåbro tlf. 2967-7752

Undertegnede antydede, at Kurt Skovsted ikke selv havde været forfatter til en kronik i JV, der gjorde rede for alle de velsignelser, dansk landbrug kaster af sig, herunder, at der fra landbruget

"…indbetales samlet 20-25 mia. kroner til den danske statskasse i indkomstskatter årligt."

Undertegnede bad i en meget høflig tone om at få at vide, hvor i alverden Kurt Skovsted havde disse tal fra. Desværre uden held, for Kurt Skovsted antydede bare, de fandtes et sted ude på internettet.

Og det er jo et vidt begreb.

Hvis Kurt Skovsted selv havde skrevet den fine kronik, ville det jo være en smal sag at redegøre for kilden, hvilket også er en god skik, når man offentliggør den slags.

Men enten ville Kurt Skovsted ikke, eller også gad han ikke eller også kunne han ikke. Jeg stemmer for det sidste, og grunden er den enkle, at han slet ikke selv har skrevet kronikken, men villigt lader sig bruge af landbrugslobbyen som lokal fake-forfatter til en tekst, som landbrugets PR-drenge har skruet sammen.

 

Redaktøren beklager og fortryder, at have fornærmet Kurt Skovsted, der selv mener, at han driver 

 

"et professionelt og uvildigt firma, baseret på fakta og ordentligt arbejde."

 

Bevares.

 

Dette skal jeg ikke betvivle. Men det ville unægteligt være helt i tråd med det ordentlige og professionelle, at oplyse, hvor man har hentet sine tal fra, når man sætter dem i avisen. Men det kan/vil/tør/gider Kurt Skovsted ikke.

Han vil hellere være smækfornærmet.

Kilde/link

Læs kronikken her