ForsideUncategorizedVenstre trues nu af Lars Løkkes underhylere

Venstre trues nu af Lars Løkkes underhylere

-

Der fremgår af bilag, som er lækket til pressen, at Venstres partikasse har betalt 152.000 kroner til dækning af indkøb af formandens underbukser.. Fra meget påliderlig kilde ved vi, at Lars Løkke nu er begyndt at smide sine underhylere væk i stedet for at smide dem til vask. Han køber så bare en stak nye på partiets regning.

"Lars er ikke bare en belastning for partiet og partikassen. Han belaster faktisk klimaet mere end fem malkekøer, og det kan vi ikke leve med i Venstre" siger bestyrelsemedlemmet fra Lemvig, Tage Brækby til sickpigs.dk i al fortrolighed.

"Det er jo lige til at brække sig over".

Herefter kastede Tage op på sit nye habit. "Jeg køber sq da bare et nyt og sender bilaget til partiet",mumlede han i det samme, og det var vist ikke meningen at nogen skulle høre det.