ForsideLandbrugets økonomiLandbrugets økonomiske kollapsSvenskerne siger nej tak til dansk svinekød

Svenskerne siger nej tak til dansk svinekød

-

Fra udgangen af april er det slut med at købe fersk kød fra Danmark i det svenske ICA-supermarked i Norrköp.

Efter længere tids overvejelser har en enig ledelse valgt at boykotte dansk kød, fordi man ikke længere ønsker at sælge kød af dårlig kvalitet, der er fremstillet under dårlige dyreetiske forhold, skriver avisen Norrtelje Tidning.

"Første trin er at fjerne det ferske kød. Det omfatter kam og koteletter, men ikke røget flæsk og bacon. Vi vil erstatte kødet med svensk kød på stærkt nedsatte priser," siger butikschef Tobias Larsson til avisen. Han har fået en del positive tilkendegivelser på boykotten fra butikkens kunder.

Kilde/link

Fødevarewatch