ForsideUncategorizedSvagpisseren Dan Jørgensen snakker uden om

Svagpisseren Dan Jørgensen snakker uden om

-

I anledning af, at flere svenske detailkæder enten boykotter  eller forholder sig kritisk til dansk svinekød udtaler svineminister Dan Jørgensen til epn: "Kritikpunkterne, som svenskerne rejser, er vi allerede i fuld gang med at forbedre, og om kort tid kommer jeg med en handlingsplan, der skal forbedre dyrevelfærden i svineproduktionen,”

Her på redaktionen siger vi det uden omsvøb: Manden er fuld af løgn. For på det såkaldte "Svinetopmøde", hvor også formanden for Dyrenes Beskyttelse deltog, vedtog man ingen forpligtende tiltag, kun løse hensigtserklæringer. Eller måske tvært imod. Alle tiltag skal underordnes erhvervets indtjeningsevne, som er forudsætningen for, at der kan blive råd til forbedringer.

 

"Vi deler den helt grundlæggende fælles anskuelse, at forbedringer i dyrevelfærd godt kan gå hånd i hånd med fortsat vækst og konkurrenceevne for erhvervet.

Dette er udgangspunktet for denne topmødeerklæring."

Kilde/link

Læs den værdiløse topmødeerklæring her