ForsideMenneskers sundhedFarlige fødevarerKosmetiske ændringer i Fødevarestyrelse efter 12 rullepølse-dødsfald.

Kosmetiske ændringer i Fødevarestyrelse efter 12 rullepølse-dødsfald.

-

Fødevarestyrelsen oplyser til tv2.dk, at beredskabschefen bliver forflyttet til et job på lavere niveau i styrelsen, hvor han fremover vil få titlen konsulent – han bevarer dog sit faste job i Fødevarestyrelsen.

– Sagens alvorlige karakter har givet anledning til personalemæssige konsekvenser i Fødevarestyrelsen, skriver Fødevarestyrelsen selv i redegørelsen, hvor dele af Fødevarestyrelsens faglige håndtering af Listeria-udbruddet bliver skarpt kritiseret.

Se indslag i tv2 her

Kilden til de dræbende bakterier var kendt i tre uger før myndighederne greb ind, og derefter varede det tre dage, for virksomheden blev lukket og varerne derfra trukket tilbage.

Læs her