ForsideDebatindlægDebat: Undgå sex med MRSA-positive

Debat: Undgå sex med MRSA-positive

-

indexDet fremgår af pressen, at 105 MRSA positive mennesker blev opdaget i juli måned, flere end nogen sinde før i en enkelt måned. I 2014 fordobles antallet sandsynligvis i forhold til 2013 og udviklingen er helt ude af kontrol. Hverken den såkaldte Gult Kort ordning eller Dan Jørgensens ”Fem punkts Plan” vil bremse udviklingen, så befolkningen må selv gøre en indsats.

Hygiejnesygeplejerske Tinna Urth fra Seruminstituttet har bekræftet, at MRSA smitter gennem seksuelle kontakter, så hvis du ser en svinepasser på diskoteket, så hold dig langt væk. Og uanset hvor lækker han/hun er, så gå ikke med hjem. Sikker sex findes ikke, når det gælder MRSA smittede. Hvis du selv er smittet, bør du undgå sex med alle andre end dig selv, hvis du ellers har tanke for andres helbred.

Alle bør boycotte danske svinestalde og nægte at tage arbejde der. Smitten skal stoppes nu!


Knud Haugmark
Skelhøjvej 25C, 1. sal th.
2800 Lyngby
Tlf: 20 41 77 88