Forsidebagatellisering af MRSA-farenLandboformand og svineavler idylliserer MRSA-faren

Landboformand og svineavler idylliserer MRSA-faren

-

I TV-østjyllands blev formanden for Landboforeningen i Odder spurgt af journalisten:

Hvad er det konkret i løbesedlen, som er forkert?

Jens Gammelgaard: “Jeg tror ikke, at der står noget forkert i den, men der står, at man ikke kommer af med det igen. Det er jo sådan, at hvis du er ude af kontakt med det i et til fire døgn, så er det ude af kroppen igen. Det står der ikke på løbesedlen, der står faktisk at man smitter med det. Og det er jo ikke korrekt, for når man er ude af det så bærer men ikke på det.”

Fakta er, at man skal gennemgå en større rensning af næseborene med desinficerende salve samt bade fem dage i træk med klorhexidinsæbe for at slippe af med bærertilstanden, og dette virker ikke altid. Kennet Sørensens kone forsøgte man at rense, før hun skulle føde, men det lykkedes ikke selv efter fire behandlinger.

Se Jens Gammelgaard bagatellisere MRSA og lyve seerne lige op i ansigtet, givetvis mod bedre vidende, ved at klikke på playknappen herunder.