ForsideHørt på traktortrækketSvineproduktionen skaber nu nye arbejdspladser i private frysehuse

Svineproduktionen skaber nu nye arbejdspladser i private frysehuse

-

Formanden for danske svin, Ole Øfgris har udsendt en pressemeddelelse, som de på Axelborg har hjulpet med at skrive rent.
Han skriver:

Nu skaber danske landmænd endnu flere arbejdspladser, og det kan vi takke Putin for. Han vil ikke ha danske grise, så gi’r vi ham en kold skulder  og får svinene frosset ned for EU-penge. Samtidig skaber overskudsproduktionen mere omsætning, vækst og arbejdspladser i de mange frysehuse ude i de tyndt befolkede områder, og det er en god forretning for staten. Den sparer understøttelse, så det er kun rimeligt at EU betaler for frostgraderne. De får jo både vækst og arbejdspladser selv også i forbindelse med alle udbetalingerne, kontrollen osv.

Vi skal huske at danske landmænd er meget, meget dygtige, nok de dygtigste i hele verden, og deres betydning overgår både dronningens og pressens. Så uden de dygtige danske landmænd gik det ikke. Derfor skal vi støtte de dygtige danske landmænd og være stolte af dem.
Om tre måneder sender vi kødet til destruktion, for ellers falder priserne bare igen, og så glæder de sig i kæledyrsbranchen, for de får nogle billige råvarer og det giver igen vækst og arbejdspladser. Hundene bliver ellevilde over at få så lækkert foder som aldrig før. Det er lige før, at det er blevet juleaften hele året,

lyder det med en svedent grin fra Ole Øfgris.