Øko er feelgood for de rigeste

En pudsig historie om hvor grelt såkaldt økologi er gledet ind i overklassens overforbrug og om hvor grelt en hotelejer reagerer, når han får kontrolbesøg

0
163

Økologireglerne tilsiger, at et restaurantkøkken skal opbevare økologiske varer adskilt fra ikke-økologiske. Det skyldes nok, at man dels vil undgå forvekslinger og dels lukke munden på svigagtige køkkenmedarbejdere, der bruger konventionelle – og billigere – råvarer ved en “beklagelig fejl”, en “smutter på grund af travlhed” osv. Vejen til Helvede er som bekendt belagt med dårlige undskyldninger

Mange tror, at økologiske dyr har det bedre. Men 80% af de økologiske høns har et eller flere meget smertefulde brud på brystbenet fordi de lægger æg, der er for store til deres krop.

Derfor fik medejeren en Hjerting Badehotel, Mie Hyttel, blodet i kog, da hun fik en indskærpelse af fødevaremyndigheden, fordi hendes såkaldte økologiske mel i strid med reglerne blev opbevaret sammen med almindeligt mel.

Hjerting Badehotel henvender sig til gæster fra øverste,øverste øverste hylde, som her kan pleje deres behov for luksus og deres samvittighed, fordi noget af brødet altså er bagt med økologisk mel.

https://erhvervplus.dk/sydjylland/direktoer-paa-kendt-badehotel-kalder-foedevareregler-for-pjattede