ForsideUncategorizedNy imagekampagne for Lars Løkke skal genstarte hans karriere

Ny imagekampagne for Lars Løkke skal genstarte hans karriere

-

Lars Løkke Rasmussen er gået i gang med at blive mere folkelig og har hyret reklamebureauet Waterfront til at dresse sig lidt op. Der er indkøbt nye underbukser, der afviger kraftigt fra de herostratisk berømte boxerskorts, og nu pryder han byens plakatsøjler i sit nye outfit.

"Det krævede hård træning og ingen fadøl i flere dage og så skulle jeg spise steroider med en ske, men jeg synes resultatet er flot. Og nu kan jeg banke dem alle sammen, osse ham bank-splejsen Kristian Jensen", udtaler Løkke til sickpigs.dk.

"Vi skal lægge problemerne bag os og se fremad",siger formanden med fråde om munden, idet han i det yderste af sit synsfelt har fået øje på en halv fadøl, nogen har glemt…