Deprecated: Function jetpack_form_register_pattern is deprecated since version jetpack-13.4! Use Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern instead. in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 De rige kan ikke holde røven oppe på økologien | Landmisbrug.dk
ForsideDen økologiske illusionDe rige kan ikke holde røven oppe på økologien

De rige kan ikke holde røven oppe på økologien

Det er ikke lykkedes at overbevise forbrugerne generelt om økologiens velsignelser. Salget falder

-

Både COOP, Salling og MENY melder om vigende salg af økologiske produkter. 

Dorte Wimmer, trendforsker og direktør i Retail Institute Scandinavia  udtaler til Politiken

»Eliteforbrugerne findes stadig, og de bliver ved med at købe økologi, men gruppen er ikke stor nok til at drive hjulene i økologien.

Der skal volumen til at rykke på de indkøbsvaner, som ændrede forbrugernes fokus fra holdning til pris, da inflationen buldrede frem. Ikke mindst set i lyset af kædernes konkurrence om kunderne.

Med andre ord: forbrugerne vælger de billige varer frem for de politisk korrekte, og så taber de dyre økologiske varer terræn. Kun de rige har stadig råd til at pleje samvittigheden med økologisk indkøb.

 

https://politiken.dk/danmark/art9853264/%C2%BBEliteforbrugere-findes-stadig-men-gruppen-er-ikke-stor-nok-til-at-drive-hjulene-i-%C3%B8kologien%C2%AB

Selv spiritus med indhold af nervegift på 37.5 % kan sælges med det røde ømærke til dem, der har råd