ForsideDen økologiske illusionVi bliver stegt XIX. FN: CO2 udledninger stiger som om vi intet...

Vi bliver stegt XIX. FN: CO2 udledninger stiger som om vi intet har gjort

Det ser ikke ud til at menneskehedens feberredning har nogen virkning på temperatursvingningerne på planeten

-

FN bekræfter nu vores påstand om, at vi snart vil stege i vores eget fedt, fordi temperaturen i skyggen kommer over 180 grader, hvor humant fedt branker.

Trods vindmøllestrøm, solceller, elbiler og grøn mad er udledningen af klimagasser steget helt som forudsagt. Selv 20 års milliardtilskud til såkaldt økologisk landbrug afspejler sig ikke i klimaets udvikling.

Vi går nu med stormskridt imod en temperaturstigning på 3,5 grader. Det betyder at alle worst case scenarios bliver til virkelighed. Tørke, sult, vandmangel, hungersnød, flygtninge, krige og til sidst menneskehedens uddøen på denne planet.

FN skriver bl a:

Despite the warnings in each year’s gap report, greenhouse gas emissions grew at an average of 1.6 per cent per year from 2008 to 2017. In fact, these emissions are now almost exactly what early gap reports projected they would be in 2020 if the world did nothing to change its brown, polluting growth models.

https://www.unenvironment.org/news-and-stories/story/lost-decade-climate-action-hope-emerges