ForsideDebatindlægDebat: Hvad bilder han sig ind, ham Troels

Debat: Hvad bilder han sig ind, ham Troels

-

I en slibrigt forsøg på at fedte for de dansk svinebønder, har Traktor-Troels på Axekborgs foranledning oprettet eninternetside med en  liste over kommuner, der efter Axelborgs mening ikke behandler ansøgninger om svinefabrikkers udvidelse hurtigt nok.

Dette har fået den landskendte miljøjournalist og foredragsholder Kjeld Hansen til tasterne. I den elektroniske udgave af Odsherreds Avis står Fredag 31. oktober 2008 kl: 12:23 nedenstående at læse.
Sickpigs.dk har kun et hånende fnys til overs for den liberale tilhænger af det kommunale selvstyres lavpandede pegen fingre af visse kommuner. Forfatteren til Det tabte Land, Kjeld Hansen skriver altså om denne sag bl.a. følgende:
Ved at true med offentlig ydmygelse forsøger ministeren at presse en række navngivne kommuner til at lynekspedere svinefabrikkernes mange ansøgninger om flere svin og mere gylle.

Blandt "sinkerne", der skal sættes i "hjælpeklasse", finder man velfungerende og moderne kommuner som Næstved, Silkeborg, Favrskov, Lejre og Odsherred. Enhver, der kender disse kommuner, vil vide, at der overhovedet ingen dækning er for ministerens primitive sprogbrug. Tværtimod.

(..)

Troels Lund Poulsens sorte liste kan læses på miljøministeriets hjemmeside. Men vend gabestokken på hovedet. De kloge kommuner, det er dem, der ønsker at værne om miljøet og deres borgeres velfærd. De står nederst på listen. De dumme, der har bøjet sig for miljøministerens hetz, står øverst.

Kjeld Hansen
Tåstrupvej 31
4672 Klippinge

 

Se ministerens oktober gabestok, der revideres hver måned her

Kilde/link

Læs hele indlægget på Odsherreds avis