ForsideDebatindlægDebat: Lødig debatform ønskes

Debat: Lødig debatform ønskes

-



Bragt i Politiken 1. oktober 2009.

Bukholm, 28. september 2009

 

Lad os så få en lødig og fair debatform, fødevareminister Eva Kjer Hansen

Fødevareminister Eva Kjer Hansen excellerer notorisk i forvanskning af udsagn i debatindlæg fra moddebattører samt nedladenhed overfor samme. Utroligt at landets borgere må finde sig i denne hån mod folkestyret – og oven i købet selv være med til at betale for den.

Senest er det gået ud over Rune Christoffer Dragsdahl: RCD formaster sig til i et indlæg i Politiken d. 18.09.09 at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor fødevareministeren i sin nyligt offentliggjorte GMO-vidensyntese ikke nævner GMO- analysen fra 2008 fra FN’s landbrugspanel med et ord. RCD beskriver nøgternt og kort FN’s GMO-rapport: 1) Det har taget 400 forskere 3 år at udarbejde rapporten, som yderligere 3000 har gennemlæst 2) 61 ud af 64 deltagerlande har ved en konference i 2008 i Sydafrika accepteret konklusionerne 3) Rapportens konklusion er, at genteknologiens potentiale ikke er overbevisende.

 

I stedet for at svare på spørgsmålet kalder fødevareministeren RCD’s saglige indlæg mere præget af følelse end fornuft. Pauvert og pinligt.

 

Med venlig hilsen

 

Jette Rosenkvist

Bukholmvej 43

6100 Haderslev

Kilde/link