ForsideVetstatsickpigs.dk baner vejen for adgang til Vetstat

sickpigs.dk baner vejen for adgang til Vetstat

-

 Endelig og over tre måneder efter ombudsmandens soleklare afgørelse, som pillede samtlige argumenter imod åbning fra ministeriet/Axelborg fra hinanden, har vi nu modtaget login og password til Vetstat.

. Det betyder, at enhver kan få sit eget login ved at henvende sig til fødevareministeriet. I akutte tilfælde foretager sickpigs søgninger for interesserede. Send CHR nummer på den virksomhed, som ønskes belyst til vetstatinfo@sickpigs.dk. Researchopgaver af et vist omfang løses kun imod betaling.

Vetstat er en del af et større kompleks at databaser, som i følge miljøoplysningsloven skal formidles aktivt til befolkningen. Hvis ikke myndighederne gør dette aktivt, kommer sickpigs.dk efter dem. Kampen for mere åbenhed og adgang til skatteyderbetalte oplysninger fortsætter med uformindsket styrke.

Se også

Kilde/link

Se mere her