ForsideCasesDONG, Inbicon og universiteterneNu hedder det pludselig Kalundborg Symbiosis

Nu hedder det pludselig Kalundborg Symbiosis

-

Efter en del polemik i bl.a. Universitetsavisen er propagandaen om +10 mio tons planen og Biorefining Alliance er der blevet meget stille fra Dong, Biorefining Allince. Denne sides redaktør påpegede for eksempel, at der ikke var teknisk dokumentation for, hvordan man kunne lave såkaldte "bioraffinaderier", som i følge Anne Grethe Holmsgaard skulle reddde både verden og dansk landbrug.

Nu har delvist de samme folk, som står bag det fallerede Inbicon projekt i Kalundborg, produceret en yndig propagandafilm, som stort set består af udokumenterede drømmescenarier, – men Inbicon som omdrejningsakse. Propagandaen omfatter en påstand om at Kalundborg Symbiosis har eksisteret i 50 år. En konferende i København skal skebe endnu mere hype om disse store planer, og basis for større statstilskud til Inbicon. Det sidste er et gæt. Men vi plejer at få ret i vores spådomme her på redaktionen