ForsideCasesDONG, Inbicon og universiteterneHvor meget energi er der i øregas

Hvor meget energi er der i øregas

-

sickpigs.dk leverer en sproglig stresstest af denne tekst fra BiorefiningAlliance:

 

To nye medlemmer 

BioRefining Alliance indleder 2014 med at kunne byde velkommen til to nye medlemmer – Vestforsyning Erhverv A/S og Københavns Universitet.    
Alliancen (hmm, alliancen, det er vist en ny anvendelse af dette dansk ord. Den skal forhåbentlig ikke i krig).  har allerede siden sin stiftelse haft et godt og konstruktivt samarbejde med de to nye medlemmer, som begge er centrale spillere inden for avanceret bioøkonomi. (Hvad betyder det at være "centrale spillere inden for avanceret bioøkonomi". For det første hvad er en avanceret økonomi? Avanceret forskning, undervisning, mode, teknik, javel, det forstås. Men avanceret økonomi? Og når så der er tale om bioøkonomi, ja så bliver begrebet endnu mere tåget.)

Københavns Universitet huser nogle af landets førende forskere inden for biomasse og dens anvendelse, mens Vestforsyning Erhverv A/S er en af de drivende kræfter bag flagskibs-projektet Maabjerg Energy Concept. (Flagskibs-projektet, hmmm hvad er nu det. Hvad kan man i Maabjerg ud over at bruge en masse penge og råbe op om egen fortræffelighed. Indtil videre har vi ikke set en LCA eller bare en energibalance for Maabjerg.) Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet. (Jamen det lyder da dejligt. Det ville nu være rart at vide, hvorfor et universitet, der jo skal stå vagt om sig uafhængighed, nu skal være medlem af et lobbyistslæng med SFer Anne Grete Holmgaard i spidsen. Det bliver samarbejdet næppe bedre af for universitetet. Alliancen kunne måske have en interesse i, at spænde KU for deres projektmagervogn, men vi ved det ikke. Forklaring efterlyses. Der bør i hvert fald være offentlighed omkring BiorefiningAlliances generalforsamling, når det offentlige spytter penge i foretagenet)

sickpigs.dk sproganalyse

 

Kilde/link

Biorefiningalliance