ForsideDebatindlægBorgmester Kissmeyer i Bande får hug for sine biogasplaner

Borgmester Kissmeyer i Bande får hug for sine biogasplaner

-

"Man må tage en for holdet" er  venstremandens, borgmester Carsten Kissmeyers,  kommentar til, at en familie bliver ruineret og stavnsbundet i deres villa kun 20 meter fra et gigantisk gyllegasanlæg.


"Det er ekspropriation er værste brutale skuffe det som Carsten Kissmeyer gør i denne sag. Naboernes ejendomme ved siden af de 25 meter høje tankanlæg bliver usælgelige uden der tildeles så meget som en krone i erstatning. Fint med grøn energi fra vind, sol og biogas, men få dog lavet en anden placering væk fra Brandes nordlige bydel og de værst ramte naboer. Kig fremad mod Brandes fortsatte byudvikling. Den kommer i hvert fald ikke til at foregå i nord-øst, da ingen ved sine fulde fem vil give en krone for en parcelhusgrund op ad et ildelugtende og støjende biogasanlæg"
Sådan skriver en venstremand, Poul Hansen, Arvad Møllevej 11 i Brande om sin partifælles accept af et kæmpe biogasanlæg klos op ad nogle naboer.

Kilde/link

Læs hele brevet her