ForsideDrivhuseffektDaka vil indsamle fedt fra husholdninger

Daka vil indsamle fedt fra husholdninger

-

Daka, landbrugets destruktionsvirksomhed for døde dyr har opfundet en ny kilde til at få gratis råvarer, som de angiveligt vil fremstille "biodiesel af". Man vil omkring Viborg indsamle fedt fra husholdningerne, som gemmer stegefedt, afskårede fedtkanter fra flæskestegen, gammel friture i en spand. I Ødum bliver den harske stinkende blanding afhentet sammen med døde dyr fra landbruget to gange årligt.

Der foreligger intet om, at man også vil foretage fedtsugninger på befolkningen, men en regelmæssigt tapning vil både gavne klimaet og øge omsætningen af smør og fed fars fra Brugsen i Ødum. Sickpigs skønner, at der her bliver skabt mindst femten nye arbejdspladser, når de afledte effekter regnes med.