ForsideMRSAVi udfritter Dan Jørgensen igen

Vi udfritter Dan Jørgensen igen

-

Kære Dan Jørgensen.
Du er på DR.dk citeret for følgende:

– Vi går målrettet ind og siger, at vi vil halekuperinger til livs, have antibiotikaforbruget og pattegrisdødeligheden ned, og det har vi jo fået erhvervet i Danmark til også at forpligte sig på, så det går i den rigtige retning, men jeg anerkender, at der er problemer i den danske svineproduktion.

Kunne du konkret henvise til de forpligtelser som erhvervet har indgået for at få pattegrisedødeligheden og antibiotikaforbuget ned? Jeg regner ikke med at du regner den såkaldte "topmødeerklæring" for mere værd end det papir, den er trykt på. Jeg ville gerne se nogle konkrete mål og tidsfrister, som altså ikke ligger flere årtier ude i fremtiden.
Sidst vil jeg høre, om du synes det er en god ide at blive vegetar af hensyn til klimaet og miljøet.

Mange hilsner fra

--
Knud Haugmark
Skelhøjvej 25C 1. th.
2800 Lyngby
Mobil: 20 41 77 88

PS husk nu at se mine andre tidligere fremsendte spørgsmål vedr. svineerhvervets betydning for "vores" økonomi.