ForsideLandbrugsdrab og arbejdsulykkerRumænsk staldarbejder mistede et ben ved en arbejdsulykke

Rumænsk staldarbejder mistede et ben ved en arbejdsulykke

-

Under rengøring af et fodringsanlæg mistede en rumænsk arbejder sit ene ben på en gården Tråsbøl ejet af Kirsten Staugaard.

– Vi har påbudt, at der sikres en forsvarlig instruktion, når medarbejdere på gården arbejder med fodringsanlægget. Desuden har vi påbudt, at afbryderen til maskinen sidder, så den er til at komme til. Den var placeret oppe under et loft. Endelig har vi påbudt, at der kan gives psykisk førstehjælp til ejerne af gården og medarbejderne, da det naturligvis er tragisk for alle, som har været involveret, siger tilsynschef Palle Graversgaard fra Arbejdstilsynets region syd.

Det kan undre, at man ikke tidligere har sikret, at man kan slukke maskinen fra det sted, hvor den betjenes.