Fake news

-

I den løbende debat gælder det om at erobre virkeligheden. Den der kontrollerer virkeligheden har magten. Og hvis man skal lyve en lille smule, så helliger målet.

Landbruget sender en byge af myter ud i pressen ikke mindst kolporteret af Lars Attrup på JP/Finans og vi bringer herover et screenshot, der i fire overskrifter fortæller den samme løgnehistorie om dansk landbrugs økonomiske kollaps.

I alle historierne skildres en ude fra kommende ond kraft, lussing, landbrugskrise eller lavkonjunktur, der som en boksehandske ud af den blå luft slår det supereffektive danske landbrug i gulvet, så det taber penge og får underskud.

Landbruget selv kan selvsagt ikke gøres ansvarligt. Derfor fortsætter som de selv kalder sig “verdens bedste landmænd” deres dødsridt imod afgrunden ved at fremstille tabsgivende animalske produkter i uindskrænkede mængder.

Her på redaktionen konkluderer vi, at landbrugets økonomiske sammenbrud er helt og aldeles selvforskyldt.