ForsideKorruption, konkursfup og svindel90 millioner kroner ekstra til landbruget

90 millioner kroner ekstra til landbruget

Garneret med praleriet, at danske varer er "verdens mest klimavenlige" osv. skovler regeringen millioner af skattekroner ud til bønderne, der allerede tager løvens part af både Innovationsfondens og GUDP midlerne.

-

Med undskyldningen, at landbruget skal finde på nye klimaløsninger, har regeringen igen lindet lidt på statskassens låg og kyler nu 90 mio. kroner efter de storsvinende landmænd. De kan let reducere deres udslip ved at lukke for mælke- og kødproduktionen, men i stedet skal 90 mio. deles ud til alle mulige mærkelige projekter, som forsinker en egentlig “Endlösung”.

Landbruget skal bare lægge produktionen om til planter, der kan spises, så er problemet løst. Maskinbladet leverer ægte ukritisk copy/paste journalistik og skriver blandt andet:

Den danske landbrugssektor har reduceret sin klimapåvirkning betragteligt siden 1990, men der skal mere til, når Danmark skal være klimaneutralt i 2050, skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

http://www.maskinbladet.dk/artikel/90-millioner-kroner-fremtidens-klimalosninger

Send flere penge. Landbruget kan ikke klare sig uden at skatteyderne håndfodrer bønderne med daglige millioner.
Tidligere artikel
Næste artikel