ForsideDen økologiske illusionØkologisk Landsforening har snabelen nede i de offentlige kasser

Økologisk Landsforening har snabelen nede i de offentlige kasser

Landbrugsstøtte går ikke altid til landbruget. Også landbrugets lobbyistorganisationer nyder godt af skatteydernes gavmindhed. Økologisk landsforening modtog i årene 2012-20 knap 70 millioner kroner.

-

Økologi er en god forretning ikke kun for økologerne, der modtager enorme tilskud oven i den almindelige landbrugsstøtte, men også for den selvbestaltede lobbyistorganisation “Økologisk Landsforening”, der har modtaget knap 70 mio. i tilskud fra staten og EU siden 2012.

Beløbet er sikkert større, for også før 2012 havde foreningen EU og staten på spisekortet, men vi kan herunder vise et udtræk fra offentlige databaser, der viser foreningens tilskud fra 2012-20. Som det fremgår var ca. halvdelen statsfinansieret.

[table id=23 /]