ForsideSvineproduktion i DanmarkSocialdemokrat skifter ham

Socialdemokrat skifter ham

-

Den tidligere landbrugsminister Henrik Dam Kristensen har undergået en nærmest total forvandling. I sin ministertid hos Poul Nyrup var han landbrugets lille dengse, der lydigt gjorde, som Axelborg forlangte. Men efter at han er kommet i opposition, vil han have "landbruget ud af regeringen". På et første majmøde den 1/5 2009 (begribeligvis) sagde han bl.a:

"Dansk landbrug har sat sig tungt på regeringens miljøpolitik, og Venstre har vundet den interne miljøkamp i regeringen over de Konservative," sagde Henrik Dam Kristensen…Det eneste, Venstre og Dansk Landbrug efterlader i store mængder i landdistrikterne, er stanken af alt for meget gylle," sagde Henrik Dam Kristensen i sin tale.

I sin ministertid fremhævede puddelhunden, HDK, på offentlige møder, at en familie for under 50 kr. kunne spise aftensmad, hvis de ville nøjes med frikadeller og kartofler. Han mente også, at man ikke måtte være for hård ved landbruget, så nogen kom til at "gå fra hus og hjem. "

Kilde/link

Landbrugsavisen

Tidligere artikel
Næste artikel