ForsideNaturbeskyttelseSocialdemokraterne vil belønne de gode landmænd.

Socialdemokraterne vil belønne de gode landmænd.

-

Socialdemokraterne vil i stedet for at støtte landbruget  investere massivt i forskning, arbejdspladser og miljøbeskyttelse.

– Landmændene skal ikke belønnes for at udpine marken mest muligt eller masseproduceres slagtesvin uden plads eller hensyn til dyrevelfærd. I stedet skal de belønnes når de skåner miljøet og beskytter vores særlige naturområder. siger Dan Jørgensen i en valgudtalelse om afskaffelse af EU landbrugsstøtteordninger.

Hvis Socialdemokraterne får held til at få gennemført, at landmænd belønnes for at overholde miljølovgivningen, så har man indført et mafiøst system, hvor landbruget fremover kan presse penge ud af staten for blot at afstå for at ødelægge miljøet. Socialdemokraterne skal indse, at landbruget ikke har ret til at ødelægge naturen og derfor heller ikke skal kompenseres for at lade være.

Kilde/link

Socialdemokraterne