Friday, February 3, 2023
الرئيسيةPrognosebarometeretLandbrugets hallelujaprognose bryder sammen

Landbrugets hallelujaprognose bryder sammen

Nu viser det sig, at prognosen fra Axelborg om, at svinepriserne ville stige i 2013 på grund af forventede stigende foderpriser, som så skulle tvinge andre svineproducenter til at lukke, ikke holder. Produktionen i Rusland og Kina er steget med op til 5 %. I USA er produktionen steget med 1 %, hvilket altså nu medfører faldende priser herhjemme.

Axelborg håber nu på, at det bliver rigtig godt vejr, så høste bliver god, så foderpriserne bliver "banket i bund". Dette medfører bare i almindelighed, at produktionen stiger så priserne på svinekød også falder.

Dansk svineproduktion har givet millionunderskud i mindst 13 år.

 

Kilde/link

JP-premium (kræver abonnement)

مقالات ذات صلة
- Advertisment -
Google search engine

الأكثر شهرة

احدث التعليقات

%d bloggers like this: