ForsideLederLeder: Løkke som formand for Venstre, tak.

Leder: Løkke som formand for Venstre, tak.

-

 Sickpigs.dk støtter Løkke

Det bliver stadig mere klart, at oprøret imod Løkke er orkestreret af landbruget. Løkke er en ækel bybo med logi i Nyhavn, der jo tidligere har huset både ludere og lommetyve, typer, som står Løkke nær.

Han har ikke levet op til landbo-venstres forventninger om at lade pattegrise indgå i fotosessions med smarte underbukser, og hans velbetalte støtteerklæringer til minkavlerne var mindre end halvhjertede.

Nu har bønderne i Viborg, Skanderborg og andre landkommuner fået nok. De vil have en landbo, en fuldblods, gylleresistent. bondeagtig person, og kan de ikke få Peter Gæmelke, der jo startede det interne oprør, så må de nøjes med mindre, nemlig Kristian Jensen. En noksagt fra landet, der som bankuddannet pen-pusher ikke ser noget problem i, at bønderne skylder mere væk end de ejer og i øvrigt har udsigt i underskud i mange år endnu. Jensen skal nok få sendt regningen via Landbrugets Finansieringsinstitut videre til de danske skatteydere.

Her på redaktionen støtter vi den demokratisk valgte Løkke. Det skal hverken være nogle sure landmænd i Jylland eller en fordrukken dagbladsredaktion på Rådhuspladsen, som sætter holdet i Danmarks største parti. Det gør partiets egne institutioner og det vedrører sådan set ikke andre. Desuden er Løkke underholdende. Mage til skandaler, som denne mand har leveret igennem årene, finder man ikke så let. Det er også en grund til at holde fast på Løkke.

Han er simpelthen sjov.