Orla Zinck i 2006: Fyr alle fødevarecheferne

Orla Zinck, bromatolog
Orla Zinck, bromatolog

Fyr hele banden

“Det er rystende, at styrel­sen slipper godt fra den massive kritik, de får. De er absolut ikke lige for loven. Hvis et kødfirma laver en fejl, så bliver der uddelt bø­der, men når styrelsen laver en af deres utallige fejl, som går ud over forbrugerens sikkerhed, så slipper de godt fra det”, siger Orla Zinck. Han mener ganske enkelt, at hele ledelsen i Føde­varestyrelsen bør fyres.

“Med den ene skandale i ryggen efter den anden, så kan jeg ved gud ikke forstå, at de bliver siddende. Hvis et privat firma havde en uduelig direktion, så ville bestyrelsen fyre dem på stedet. Det bør også ske her”, fastslår Orla Zinck, der selv sad som chef i det tidligere Levnedsmiddelstyrelsen i ti år.

via Fyr alle fødevarecheferne | helsenyt.com fra 2006