ForsideDebatindlægMette Bocks fantasier om dansk landbrugs miljøindsats

Mette Bocks fantasier om dansk landbrugs miljøindsats

-

LAFT14_ftm_mette_bock_0079-kopi
“Politisk trend – orange hår: Det lader til, at orange hår er den nye trend og vejen frem for vor tids politiske ledere. Trump, Boris Johnson, Putin. Bekymrende. På alle måder.” Vise ord fra Mette Bock på hendes Facebookprofil. Fotomanipulation: sickpigs.dk

 

I et harmdirrende læserbrev i Horsens Folkeblad roser Mette Bock fra Liberal alliance landbruget og fortæller en noget undrende redaktør for denne hjemmeside bl.a:

Landbruget har mindsket den årlige udledning af kvælstof med ca. 55.000 ton årligt gennem de seneste årtier.

[…]

Og hvor er respekten for landbrugserhvervets indsats? Det er skammeligt, at folkevalgte blæser til hetzen mod landbruget i et kortsigtet, populistisk ærinde.

Mette Bocks forbindelser til Bæredygtigt Landbrug er velkendte, og det kunne være disse brovtende bønderkarle, som har bundet den små Mette en historie på ærmet. For hvis landbruget “over de seneste årtier”, altså minimum 20 år, har reduceret udledningen af kvælstof med 55.000 tons årligt, så kommer vi op på  1.1 million tons, hvilket er langt mere end den samlede årlige udledning.

Det er ikke bare usandsynligt. Det er umuligt.

Om det så endda afkræver respekt, overlader vi helt til læserne at bedømme.

For sin respektløse løgnehistorie inkasserer hun herfra betegnelse.n: lodret løgnhals. Hvis hun i stedet for at spille fornærmet havde gidet at goggle tallene, kunne hun have undgået denne meget tvivlsomme ære. Se for eksempel her

Kilde: Landsbrugspakken. Hvor er proportionerne? | Horsens Folkeblad