ForsideHørt på traktortrækketNyt rejseboom: steg i eget fedt.

Nyt rejseboom: steg i eget fedt.

Et nyt rejsekoncept skal løse klimakrise skabe jobs og styrke opsvinget

-

Rejsebureauet ‘den sidste rejse’ der ligger for enden af gågaden i Kap Farvel satser nu stort på konceptet.

Steg i eget fedt

Vi citerer ganske ublu fra firmaets hjemmeside.

Første dag rejser vi med et gammelt Turbulef jetfly med booster, der rigtig kan tegne striber på himlen, til den nordspanske ferieby Bratoboylu, hvor vi indkvarteres i økologiske strandhytter, der køles ned grøn strøm fra solceller. Her slikkede Middelhavets bølger stranden, (altså det var før de fordampede)

Her afventer vi en god dag til rejsens højdepunkt, steg i eget fedt. Når dagen kommer, jeg går vi ud før daggry for at nyde duften af brændt fedt længst muligt. Når temperaturen i solen når op på 280 grader branker fedtet nemlig, og det vil vi så vidt muligt undgå.

Vi regner med at stegningen slutter før middag ved ca 240 grader.

Firmaets grundlægger og direktør Ole Schpeckk-Hannsen udtaler bl.a.

Vi sparer ressourcer ved at begrænse befolkningen og samtidig sikre et klimavenligt exit for de mange, der gerne vil gøre noget for klima og miljø. Vi styrker fødevareklyngen og eksporten. Og sidst men ikke mindst sparer vi på fedtet, og det er jo det, vi alle skal,

siger Schpekk-Hannsen med et svedent grin.

Projektet er støttet af EU og GUDP midler fra landbrugsministeriet.

Rejsekonge og – leder Schpeckk-Hannsen

Læs også her