Socialdemokraterne skamrider det danske sprog.

Socialdemokraterne plæderer ikke for de nedslidtes tidlige pension, må man forstå, men for de “mest” nedslidtes. Måske skræmt af antallet af såkaldt nedslidte indfører Mette F. en snubletråd på vejen hen til en arbejdsfri tilværelse, hvor man skal nyde børnebørnene. Du skal være “mest” nedslidt. Mere er der ikke råd til. Hvordan man bliver “mest” er vist en hemmelighed.

Man kunne også spørge hvad en “værdig pension” er. Desværre kan vi ikke spørge pensionen, men nøjes med at konstatere, at det lille ord “værdig” helt har mistet sin betydning i forbindelse med offentlig omsorg.

Helt meningsløs bliver teksten, når disse mest nedslidte “også” skal have den værdige pension, for så er det jo noget alle andre også får.

Så elendige sprogbrugere får ikke min stemme. Det er helt sikkert.

PS. Har Socialdemokraterne igen skiftet navn til Socialdemokratiet?