Drukmåsen Ditte Okman

Ditte Drukmås vil i 2020 droppe mennesker der lyver, fortæller hun i et læserbrev i BT. Hun har tydeligvis problemer med sine egne livsløgne.

I sin tid som radiovært har Ditte Okman gang på gang diverteret lytterne med sine drukeskapader. Hun finder åbenbart sig selv åh, så interessant, fordi hun lige har været fuld nok til at sige dit eller dat til en eller anden uden at falde ned fra sine egne stilethæle. Hun har også med det, man med en floskel kalder “hudløs ærlighed”, fortalt om sine tømmermænd for åben mikrofon.

I BT gi’r hun den i et debatindlæg på tåbeligste maner ekstra gas ved at fortælle at hun

“… kom til  til at tænke på, hvad mine egne nytårsforsæt var for 2020. I 2019 handlede det om at drikke mere, og jeg skal da lige love for, at det forsæt blev taget alvorligt.”

Hvor interessant. Drukmåsen Okman udstiller her med hudløs ærlighed at hun er en jammerlig idiot. Ikke alene beretter hun gerne om sine branderter, men også næsten praler med, at hun lige frem havde et forsæt om at skrue “alvorligt” op for alkoholindtagelsen.  Skal man være venlig, er dette en meget kikset morsomhed.

Hun er også blevet skilt, og det kan jeg godt forstå, for hvem gider omgås sådan en gås. Jeg håber for hendes to skilsmissebørn, at de er sluppet for alvorlige skader på nervesystemet, som alkohol kan forårsage under graviditeten. Okmans egen dømmekraft synes derimod temmelig alkoholskadet.

Selv vil hun påstå, at hun da ikke drikker særlig meget. Det siger alle drukmåse nemlig.

 

Source: Voksne – I må seriøst stoppe den utiltalende vane! | BT Debat – www.bt.dk