ForsideVetstatVetstatsagen går igen i Bygnings- og universitetsstyrelsen

Vetstatsagen går igen i Bygnings- og universitetsstyrelsen

-

Aktindsigtssagen i Vetstat blev sendt videre fra vistnok Familieministeriet til Universitets- og Bygningsstyrelsen, som efter at den verserede på tre forskellige skriveborde i styrelsen sendte den til DTU, som afgjorde den og angav forkert klageadgang, nemlig Miljøklagenævnet, der efter et år sendte klagen over afgørelsen videre til Videnskabsministeriet, der nu har sendt den til(bage til), ja  – gæt engang, Universitets- og Bygningsstyrelsen, hvor den selvsamme chefkonsulent nu tygger på sagen eller måske mere på hvordan hun kan få den sendt videre i systemet…

Universitets og Bygningsstyrelsen har haft sagen liggende i 1 måned (siden 30 juli) uden at tage stilling til hvordan den skal behandles eller hvornår man mener, at den kan forventes at være færdigbehandlet.

Kilde/link

Se informationen her