ForsideUncategorizedMerrild: hvad er der nu i vejen med heste?

Merrild: hvad er der nu i vejen med heste?

-

 

-Både de levende, som man kan ride på, og så de hakkede, vi kommer i lasagnen.

I Landbrug og Fødevarer er vi af den opfattelse at hestekød er meget finere end kød fra gamle seje malkekøer. Der er derfor ikke noget at komme efter i denne såkaldte skandale. Kunderne har i virkeligheden fået meget mere for pengene, siger Martin Merrild, der er formand for Danish Hakkemeat.

Vi satser nu stort på dette marked. Nu er danskerne vænnet til hest, og der er masser af gamle krikker rundt omkring, som bare lige skal en tur omkring hakkemaskinen, så er der serveret, hakkebøffer, hestesalami og naturliugvis klassikeren lasagne.

Der er jo tale om de fineste racedyr, så kunder skal være klar til at betale lidt ekstra. Og dyrene har jo haft et godt liv, imellem lækre lårbasser under kønne overklasseduller, som red dem.

De ridedyr vi serverer for danskerne, er håndfodret med rugbrød og friske gulerødder, de fås ikke bedre, siger Metan-Martin, der osse driver et stort biogasanlæg ovre i Jylland. Til kaffen anbefaler han et stykke galopkringle.

-Til børnene laver vi en særlig Pippi-hakkebøf. Vi har fået fat i hendees gamle skimmel og det bliver udstoppet, og skal gøre reklame for det nye lovende produkt

Læs her

Kilde/link

Politikens lederskribent er enig