ForsideUncategorizedKødskandalen: Politikere DNA testes

Kødskandalen: Politikere DNA testes

-

Tandsættet herover tilhører ikke en hest, men den storrygende rygekabineejer og minister Mette Gjerskov. Billedet er formentlig bearbejdet i Photoshop for at sikre at tænderne fremstår pæne og hvide.


sickpigs.dk har suppleret myndighedernes omfattende testarbejde med DNA undersøgelser af visse politikere. Mette Gjerskov har vist sig at bestå af 67.3 % bryggerhestekød og den lille Idas DNA  er for 58 procents vedkommende identisk med en opiumvalmue. Laboratorierne er meget overraskede over resultaterne, idet lovgivningen ikke tager højde for, at samfundet styres helt eller delvis af dyr og planter.

Martin Metan Merrild fra Landbrug og Fødevarer er imidlertid godt tilfreds og udtaler sig imod forebyggende tests af ministre og folketingsmedlemmer for at sikre, at de også genetisk er rigtige mennesker.

– Hvis vi lavede disse hersens tests, så ville det koste en hulens masse penge, som landbruget har hårdt brug for til investeringer i nye PR-kampagner efter afsnit 24 af Borgen. På den anden side ville de nok afsløre, at mange politikere er mere eller mindre rene svin. Og det kan kun styrke velfærdssamfundet og landbrugets store bidrag til stats- og valutakassen samt millioner af jobs i de afledte erhverv, at politikerne udsender lige så meget øregas som en almindelig malkeko leverer metan. Efter opgradering kan den bruges i svinetransporterne til Tyskland, så vi bliver et 100 % grønt erhverv, siger Martin Metan, og lukker endnu et læs frosne lasagner fra FIDUS ind til sit biogasanlæg.