ForsideMRSA casesMRSA plakatenBoycott kød-etiketter til gratis download

Boycott kød-etiketter til gratis download

-

Indspilning i fuld skærm 20-09-2014 161025

Ovenstående etiket kan nu downloades gratis her: etiketter_boycot_kød. Kan udskrives på en almindelig printer på etiketark. Passer på Avery L7159, der måler 70 x 36 mm

Trykte ark kan bestilles til kostpris hos webmaster: debat@sickpigs.dk.

Det kan ikke understreges tydeligt nok, at dette ikke er en opfordring til at påsætte etiketterne på kødvarer i Netto, Irma, COOP, Aldi, Lidl, eller andre kødbutikker, selvom dette både vil være effektivt og give bevågenhed. Redaktionen stiller etiketterne til rådighed under den udtrykkelige  forudsætning at de kun opsættes, hvor det er lovligt, og at de fjernes eller fornyes igen efter et passende stykke tid.

Budskabet er naturligvis at sætte hele “værdikæden” fra jord til bord under pres. Med en hjemlig boycott af kødvarerne vil udlandet snart følge med. Så vil det sikkert trods bøndernes benægtelser vise sig muligt alligevel at lave husdyr uden enorme mængder af antibiotika og uden at frembringe resistente bakterier.

Økologerne har bevist, at det kan lade sig gøre.