ForsideLandbrugsdrab og arbejdsulykkerLandbrugskriminalitetTraktordiesel videresælges som fyringsolie...

Traktordiesel videresælges som fyringsolie…

-Vi har modtage nedenstående. Afsenderens navn er redaktionen bekendt

— Nu skulle jeg lige være flittig og få noget gjort færdigt og så faldt jeg over dit klip om farvet diesel og bønder. Landbrugskriminalitet er underholdende. Jeg kender en person her i byen som beredvilligt fortæller mig hvordan han klarer sin olieregning. Han køber diesel hos bønder til ca. halv pris. Ud over at de slipper for brændstofafgifter, så får de også refunderet moms, så de vil gerne sælge. Du kan have det i baghovedet, måske dukker der noget op som kan illustrere det tydeligere. Min bekendte vil dog endnu ikke oplyse, hvem der har solgt ham olien, men det kommer en dag over kaffen og måske er der et større mønster. Jeg vil ikke angive den konkrete person, men finder jeg en større sag, så må det frem. Har du lagt mærke til hvor meget bønderne er ved at jamre over deres manglende lånemuligheder. Jeg vil skyde på at regeringen snart kommer med en speciel landbrugspakke… Hav en god dag….